Maak uw keuze

Kerstmarkten Zuid-Limburg

De nachten vallen vroeg in en het wordt steeds kouder. Tijd om bij de kachel te zitten en vanaf 16 november a.s. de gezellige Zuid-Limburgse Kerstmarkten te bezoeken. Alleen hier treft u nog de unieke kerstsfeer! Want tegen het einde van het jaar verandert Zuid-Limburg in dé kerstregio van Nederland. Rondom onze Buitenplaats de Mechelerhof is dan zó veel te beleven voor een dagje uit, een lang weekendje of zelfs een hele week weg! U bevindt zich letterlijk in een andere wereld, een wereld van kaarsen, kerststallen, glühwein en gezelligheid! In de avonduren kunt u genieten van sfeervolle kerstconcerten. 

Boek nu het "Kerstmarkt Aachen Arrangement" voor maar €10,- per persoon! Een gezellige dag kerstshoppen met familie en/of vrienden op de Kerstmarkt in Aachen!

Kerst in het Heuvelland

Het prachtige vijf sterren landschap, de sfeervolle kerststalletjes en schaars verlichte grotten zijn de ingrediënten voor het echte kerstgevoel. U kijkt uw ogen uit; nergens in Zuid-Limburg proeft u zo goed de echte Kerstsfeer.

Kerstmarkten Valkenburg

En wat dacht u van de vele Kerstmarkten in Valkenburg aan de Geul. Nergens in Nederland en België vindt u een zo grote variëteit aan Kerstmarkten als hier in het  sprookjesachtige Heuvelland. Er zijn Kerstmarkten in het stadje Valkenburg, waaronder Santa’s Village. Maar er zijn ook Kerstmarkten in de gemeentegrot,  in de Mergelgrot en in de Fluweelengrot. Twee keer per week trekt er een Kerstparade door de straten van Valkenburg. Fraai verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums paraderen door het centrum van Valkenburg. Twee keer per week trekt de volledig vernieuwde Parade met het thema ‘Christmas Fairytales’ bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg.
Woensdagen om 19.00 uur:
21 en 28 november, 12, 19 december
Zaterdagen om 19:30 uur:
17 en 24 november, 1, 8, 15, 22, 29 december

Bovendien kunt u in Valkenburg rondwandelen in een echt winters sprookjesbos.

Kerstmarkt Maastricht

De kerstmarkt in Maastricht staat dit jaar weer  in het teken van Magisch Maastricht. Op diverse locaties in het gezellige Maastricht gaat de kerstmarkt deze winter weer van start met als middelpunt de kerstmarkt op het bekende Vrijthof. Ieder jaar komen er niet minder dan een kleine miljoen mensen naar de kerstmarkt van Maastricht. Dus kom naar de Kerstmarkt van Maastricht en geniet met volle teugen van alle lichtjes en de overal heersende gezelligheid!

Kerst in de Euregio rondom ons vakantiepark

Ook in de regio vlak buiten Zuid-Limburg zijn volop kerstactiviteiten en Kerstmarkten te vinden. Er zijn tal van winterse activiteiten in de nabij gelegen Belgische steden Hasselt, de Laathof en Luik. U zult er geen spijt van krijgen! Ook de wereldberoemde Duitse Kerstmarkten van Aken (afstand slechts 7 kilometer van de Mechelerhof), Keulen en Düsseldorf zijn nooit ver weg!

Kerst in de Grensmaasvallei

In het zacht glooiende en bijna vlakke noordelijke deel van Zuid-Limburg tref je, op het smalste stuk van Nederland in het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas, een unieke regio aan. Bezoek ook deze regio in de wintermaanden om de kerstsfeer te proeven in o.a. Sittard, Geleen, Obbicht en in alle andere plaatsen van dit mooie stukje Nederland.

Winter in Parkstad

Ook in de winter is Parkstad Limburg meer dan de moeite waard. Wat dacht u van de kerstwereld bij het grootste abdijcomplex van de Benelux of de Kerst-Express van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij die op slechts enkele kilometers afstand van Buitenplaats de Mechelerhof vertrekt?

Boek dus snel uw vakantiewoning op de Buitenplaats de Mechelerhof en geniet van de kerstsfeer!