Menu
nl

IRONMAN

In 2020 werd de IRONMAN in Maastricht op unieke wijze georganiseerd: niet in de binnenstad van Maastricht, en zonder publiek. In 2021 hopen we deze mooie challenge wel met publiek en in Maastricht te kunnen houden. We zullen het in het weekend van 31 juli en 1 augustus zien: dan vindt de editie van 2021 plaats in Maastricht.

Het hele weekend, van 31 juli tot 1 augustus, staat in het teken van de IRONMAN. Dit jaar vindt de IRONMAN weer plaats in Maastricht! Dit wereldwijd bekende duursportevenement laat u kennis maken met de triatlonsport.  Er zijn een aantal onderdelen die plaatsvinden, zoals:

  1. Maastricht Sport IRONMAN NightRun

Tijdens een run van 5 kilometer loopt u een mooi parcours door het centrum, waarvan een deel hetzelfde is als het officiële IRONMAN parcours. Dit is alweer de 4e editie van de 'Maastricht Sport IRONMAN NightRun'.

  1. IRONMAN 4:18:4

De atleten leggen een parcours af van 400 meter zwemmen,  18,6 kilometer fietsen en eindigen met 4,0 kilometer hardlopen door de binnenstad van Maastricht.

  1. Maastricht Sport IRONKIDS

Ben je tussen de 6 en 14 jaar oud en wil je kennis maken met de triatlonsport? Dan is dit evenement perfect voor jou! Er komen zelfs kinderen uit andere landen die ook mee doen met het zwemmen, fietsen en hardlopen.  

  1. IRONMAN 5150

Voor de ervaren atleten is er de IRONMAN 5150. Hier start men met 1500 meter zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen. 

Zoekt u een overnachting voor de IRONMAN in Maastricht? Of bent u er om de atleten aan te moedigen? Dan bent u bij Buitenplaats De Mechelerhof aan het juiste adres. Op ongeveer een half uurtje rijden bent u al in Maastricht.

Boek nu uw accommodatie voor de IRONMAN in Maastricht!

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.