Menu
nl

Huisje huren in Limburg met hond

Vakantie is heerlijk. Het is altijd iet s om naar uit te kijken, het is vaak een moment om tot rust te komen én het is natuurlijk de ideale gelegenheid om nieuwe dingen te zien en te ontdekken. Maar wist u dat een vakantie met uw hond net zo ontspannend en interessant kan zijn dan een vakantie zonder uw hond? Want zeker als u een huisje in Limburg met uw hond huurt, hoeft u zich geen moment te vervelen. Op en rondom onze buitenplaats bij Mechelen is namelijk heel erg veel te doen met uw viervoeter.

Huisje huren Limburg met hond

Wandelen door de natuur

Één van de dingen die u heerlijk met uw hond kunt doen, is wandelen door de natuur. Buitenplaats de Mechelerhof bevindt zich in een hele natuurrijke omgeving. De buitenplaats is gelegen in het Geuldal, het dal waar de rivier de Geul doorheen stroomt. Dit dal wordt gekenmerkt door de grote hoeveelheid natuur en wandelgebieden. Het is dan ook niet voor niets dat u bij ons op de website heel veel mooie wandelroutes kunt vinden. Heerlijk wandelen langs de leuke steden en dorpen, maar dus ook door de prachtige natuur. Hier doet u niet alleen uzelf, maar ook uw hond een groot plezier mee.

Fietsen tijdens uw vakantie

Niet alleen de wandelaar komt aan zijn trekken tijdens een vakantie op onze buitenplaats. Ook de fietser kan heel veel zien en doen rondom ons vakantiepark. Stap lekker op de fiets, lijn de hond aan en ontdek wat Zuid-Limburg allemaal te bieden heeft. O ja, als u bij ons een huisje in Limburg met hond huurt, dan kunt u ook gebruik maken van de fietsfaciliteiten op ons park. Dat betekent een beveiligde fietsenstalling, reparatiegereedschap en zelfs een schoonmaakplaats. Ideaal, toch?

Huisje huren Limburg met hond

Natuurlijk is het belangrijk dat u leuke dingen kunt doen tijdens uw vakantie. Maar nog veel belangrijker is natuurlijk dat uw verblijf tip top in orde is. Zeker als u deze deelt met uw hong. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een huisje huren in Limburg met hond. U kunt kiezen uit zes verschillende typen huisjes. Deze variëren van 2 tot 6 personen, en zijn er in de comfort uitvoering en in de premium uitvoering te krijgen.

Genieten met 2 personen (en een hond)

Ons kleinste huisje is geschikt voor 2 personen. Maar, dan heeft u ook alle ruimte. De comfort uitvoering heeft een oppervlakte van 31m² en is gelijkvloers. Uw woning is van alle gemakken voorzien. Zo is er televisie aanwezig, vloerverwarming, een luxe badkamer en een mooi terras om heerlijk op te relaxen. De premium variant beschikt daarnaast nog over een luxe koffieapparaat en een Smart-TV. Ook beschikt de premium woning over een vernieuwde badkamer.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Genieten met 4 personen (en een hond)

Onze 4-persoons vakantiewoningen zijn hele ruime vakantiewoningen, met een oppervlakte van ongeveer 57m². De woning biedt gemakkelijk ruimte aan 4 personen. Daarnaast beshcikt hij over twee slaapkamers, een mooie badkamer en uiteraard ook over een luxe keuken én vloerverwarming. Voor de premium woning geldt hetzelfde als bij de 2-persoons variant. U krijgt net wat meer luxe als u voor deze optie kiest. Van de 4-persoons woningen is ook een gelijkvloerse variant beschikbaar.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Genieten met 6 personen (en een hond)

Ten slotte kunt u ook nog voor onze grootste vakantiewoning kiezen. De 6-persoons vakantiewoning op Buitenplaats De Mechelerhof is ruim 80m² groot. De woning heeft 3 slaapkamers, een volledig ingerichte open keuken, een luxe badkamer en alle gemakken die u in de overige woningen ook heeft gezien. Daarnaast is er van de 6-persoons woning ook een XL-variant. Deze luxe en zeer ruime woning biedt nog meer ruimte, allemaal zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.