Zoek & boek direct uw vakantie

Fietsvakantie Limburg

Op fietsvakantie in Limburg? Limburg is dé fietsprovincie bij uitstek. De glooiende heuvels, de uitgestrekte natuur en de mooie fietsroutes maken het een ideale locatie voor een fietsvakantie. Het is ook niet gek dat wij van Buitenplaats De Mechelerhof er alles aan doen om uw fietsvakantie in Limburg een onvergetelijke en plezierige ervaring te maken.

Fietsfaciliteiten op Buitenplaats De Mechelerhof

Wij vinden het belangrijk dat u als fietsliefhebber met een gerust hart kunt verblijven op ons vakantiepark. Om die reden hebben wij verschillende fietsfaciliteiten op ons park aangebracht. Om te beginnen is er de beveiligde fietsenstalling. Hier kunt u uw fiets met een gerust hart achterlaten. Wilt u net dat beetje meer veiligheid, dan kunt u nog een privé fietskluis huren. Hier kunt u uw eigen fiets extra veilig opbergen. Ook is er een afspuitplaats op ons vakantiepark aanwezig. De afspuitplaats is de plek waar u uw vieze fiets weer schoon kunt krijgen. Dus of u nu door het bos of over kleine modderpaadjes bent gereden: uw fiets is zo weer schoon!

Gratis gebruik van fietsgereedschap

Natuurlijk gaat er wel eens iets kapot aan uw fiets. Op die momenten is het fijn als u uw fiets gemakkelijk kunt repareren. Daarom kunt u op Buitenplaats De Mechelerhof gratis gebruik maken van fietsgereedschap. Dus of u nu een lekke band heeft of een rem die bijgesteld moet worden: u heeft altijd toegang tot gereedschap.

Fietsverhuur op locatie

Heeft u geen mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen? Dan kunt u bij ons een fiets huren. Wij bieden verschillende soorten fietsen aan, van e-bikes tot mountainbikes, dus u kunt voor al uw fietswensen op ons vakantiepark terecht. Zo wordt uw fietsvakantie in Limburg tot in de puntjes geregeld!

Fietsvakantie in Limburg boeken

Fietsvakantie in Limburg

De mooiste fietsroutes vanaf de Buitenplaats

Een fietsvakantie vraagt natuurlijk om mooie fietsroutes. Laat Buitenplaats De Mechelerhof nou ontzettend veel mooie routes in de omgeving hebben. Van bierroutes tot 3-landen routes en van heuvelroutes tot routes in het Geuldal. U vindt het allemaal gemakkelijk vanaf het vakantiepark.

Bekijk hier welke fietsroutes u kunt fietsen

Fietsen langs de leukste steden en dorpen

Vanaf buitenplaats De Mechelerhof kunt u uitstekend de verschillende steden en dorpen uit de regio bezoeken. Natuurlijk kunt u gemakkelijk naar Mechelen fietsen. Maar ook een leuk uitstapje naar Gulpen tijdens uw fietsvakantie in Limburg behoort tot de mogelijkheden, Fiets gezellig naar ValkenburG, of maak er een lange fietstocht van en ga naar Maastricht. Het is allemaal mogelijk vanaf onze buitenplaats.

Met de fiets naar Duitsland en België

Ook kunt u gemakkelijk met de fiets naar Duitsland en België fietsen. U bent namelijk binnen een half uur over de grens met zowel Duitsland als België. Bezoek aken, ga naar Blieberg of bezoek alle andere dorpjes in de regio. U kunt vanaf ons vakantiepark alle kanten op tijdens uw fietsvakantie in Limburg.

Boek nu uw fietsvakantie Limburg

Wilt u zeker zijn van een heerlijke fietsvakantie in Limburg op ons prachtige vakantiepark? Reserveer dan nu uw vakantiewoning op Buitenplaats De Mechelerhof. Met keuze uit 2-, 4- en 6-persoons woningen kunt u hier gemakkelijk met het hele gezin of de hele vriendengroep een plekje vinden. Bekijk snel welke woning aan uw wensen voldoet, en reserveer. 

Boek nu uw fietsvakantie in Limburg