Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Mountainbiken

De Mechelerhof ligt midden tussen de mooiste en zwaarste ATB-tracks van Nederland. De Mechelenroute, de Vijlenroute, de Gulpenroute, de Sint Geertruid route en de Voerstreekroute (België) liggen allemaal rondom De Mechelerhof. Alle Zuid-Limburg routes zijn prima uitgepeild en ook met elkaar verbonden, waardoor er maar liefst 250 km aaneengesloten bike-plezier mogelijk is voor de gevorderde biker, maar ook voor de beginner.

Daarom is De Mechelerhof ideaal voor de mountainbikefanaten

Mechelen MTB-route

Mechelen MTB-route

24,3 km

Deze leuke route start vanaf onze buitenplaats. Geniet van de prachtige omgeving, de mooie vergezichten, maak 300 hoogtemeters en maak daarna snelheid tijdens de afdalingen.
Epen & Vijlen MTB-route

Epen & Vijlen MTB-route

25,7 km

Deze route met moeilijkheidsgraad rood, is er één met heel veel hoogtemeters (voor Nederlandse begrippen). Echt een route dus die u als fanatieke MTB-er gedaan moet hebben.
Sint-Geertruid MTB-route

Sint-Geertruid MTB-route

31,1 km

Deze route strekt zich uit over het Plateau van Margraten tot aan de rand van Slenaken. Naast de vele hellingen door bosrijk gebied zitten in deze route diverse veldwegen en enkele stukken asfalt.
Gulpen MTB-route

Gulpen MTB-route

25,9 km

De Gulpen MTB-route start op ons park en is een uitdaging voor de gevorderde mountainbiker. Met pittige hellingen en diverse ondergronden is het een mooie route door bossen en natuurgebieden.
Check ze allemaal

Check ze allemaal

Alle MTB-routes in de buurt