Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Gravelbike

Gravel biking is met recht de nieuwe fietssensatie! En waar kunt u dat beter doen dan in Zuid-Limburg met fantastische karresporen, heerlijke paden door de heuvels en dus het nodige klimwerk om van te smullen.

Gravel ride paradijs van Nederland

U kunt natuurlijk zelf uw route bepalen maar er zijn ook prachtige uitdagende gravel routes die u kunt volgen. Buitenplaats de Mechelerhof is de startlocatie van de Mechelenroute (23 km). Deze route is onderdeel van het officiële mountainbikenetwerk van Zuid-Limburg en wordt door MOZL (Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) en de VVV Zuid Limburg getypeerd als “uitermate geschikt voor gravel riders.”

Gravel ride Mechelerhof

Christiaan Warger van gravelrides.cc verbleef een weekendje op De Mechelerhof en stelde een nieuwe gravelroute samen van maar liefst 68km. De route start bij onze buitenplaats en als opwarmrondje kunt u bovenstaande Mechelenroute doen. Vervolg uw gravelride avontuur in Zuid-Limburg en kom in de buurt van plaatsen als Valkenburg, Gulpen, Vijlen en Gronsveld.

Check de route

Gravel rides Zuid-Limburg

Er zijn nog meer speciale gravel ride routes in Zuid-Limburg die allemaal Mechelen kruisen en dus simpel vanaf Buitenplaats de Mechelerhof op te pikken zijn:

 

Fietsfaciliteiten op De Mechelerhof voor de gravelbike

Op het park zijn diverse fietsfaciliteiten, zoals een fietsreinigingsstation (fiets schoon spuiten en banden oppompen), een Trivio reparatie-unit, gratis afsluitbare, overdekte fietsenstallingen en privé-fietskluizen die tegen een klein bedrag te huur zijn.

Check alle fietsfaciliteiten

Kom naar Buitenplaats de Mechelerhof in Zuid-Limburg en geniet vanaf uw gravel bike van het buitenlands mooie, glooiende Geuldal.