Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Fietsfaciliteiten

De mooiste ''fietsvoorziening'' blijft natuurlijk het prachtige, glooiende Geuldal. Een waar fietsmekka voor alle soorten fietsers. Maar daarnaast heeft Buitenplaats de Mechelerhof sterk geïnvesteerd in specifieke voorzieningen voor de nog steeds groeiende groep van racefietsers, mountainbikers en toerfietsers. We mogen dan ook met trots zeggen dat wij hét fietsparadijs van Zuid-Limburg zijn!

Vakantiepark met fietsvoorzieningen

Afsluitbare fietsenstallingen

Afsluitbare fietsenstallingen

Op het park zijn op meerdere plaatsen mooie, overdekte en afsluitbare fietsenstallingen gecreëerd. In deze stallingen zijn ook oplaadpunten voor elektrische fietsen en beugels om de fietsen nog eens extra vast te zetten. Deze voorziening is geheel gratis.
Privé fietskluizen

Privé fietskluizen

Veel van onze bezoekers vinden het zelfs prettig om hun mountainbike, racefiets of (elektrische) fiets veilig te stellen in een kluis. Daarom zijn er speciale privé fietskluizen te huur. In één fietskluis kunnen 2 mountainbikes, 2 racefietsen of 1 elektrische fiets. Meer informatie en prijzen vindt u bij de receptie.
Fietsreinigingsstation

Fietsreinigingsstation

Een nieuwe aanwinst op onze Buitenplaats. Met deze machine kunt u onder andere uw fiets wassen, spoelen en de banden oppompen. Uw racefiets, mountainbike of gravelfiets is binnen no-time klaar voor een nieuwe rit door het Limburgse heuvelland. De service is gratis voor gasten, betalend voor passanten.
Gratis gebruik fietsgereedschap

Gratis gebruik fietsgereedschap

Een lekke band? Geen zorgen! Op ons vakantiepark kunt u gebruik maken van speciaal fietsgereedschap en reparatiemateriaal. Enkel voor het reparatiemateriaal wordt een kleine vergoeding gevraagd, zodat wij de fietsservicebox weer aan kunnen vullen.
Fietsroutes

Fietsroutes

Bij de receptie zijn diverse gratis fietsroutes verkrijgbaar. Daarnaast zijn er tegen betaling ook diverse officiële fietsroutekaarten van de omgeving te koop. Wij informeren u ook graag over de routes die u direct vanaf ons park kunt volgen.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Voor de fietsliefhebber hebben wij nieuwe fietsen in de verhuur. U kunt bij ons een E-bike, E-bakfiets, een mountainbike of een unisex fiets met 7 versnellingen huren maar ook kinderzitjes. De fietsverhuur vindt u naast de receptie.
Wasserette

Wasserette

Met name na een dagje “modderen” op de mountainbike, is het natuurlijk heerlijk als u die vieze fietskleding gelijk kunt wassen en drogen voor de volgende dag. U kunt de benodigde munten en wasmiddel voor de grote wasmachines en wasdrogers bij de receptie kopen.