Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste is de grootste en breedste toertocht van het land. Deze tocht is voor alle fietsers dus het kan op de racefiets, mountainbike, e-bike en stadsfiets.

De Mechelerhof als thuisbasis

In 2024 vindt Limburgs Mooiste ZUID plaats op 24 & 25 mei. Vrijdags wordt het evenement geopend en zaterdags is de toertocht. Ongeveer 15.000 enthousiaste en actieve fietsers nemen deel aan dit grote wielerevenement. Velen van hen brengen dit weekend onder de zon door op de Mechelerhof! Een belangrijk voordeel van een overnachting op Buitenplaats de Mechelerhof is dat een aantal toertochten direct langs ons park komen, ook leuk als u bijvoorbeeld kinderen of familieleden meeneemt naar dit wielerevenement. Gemakkelijker kunnen wij het voor u niet maken! Ook velen andere fietstochten en wielerwedstrijden passeren ons park! Wij hebben eigen parkeergelegenheid.

Hago organiseert sinds enkele jaren ook de Obvion RUN. Deze staat gepland op zondag 17 september 2023. Een evenement voor hardlopers waarbij u ook op De Mechelerhof kunt overnachten. 

Toertocht Limburgs Mooiste

Het wielrenevenement Hago Limburgs Mooiste voor wielertoeristen en families vindt plaats op de zaterdag. Uniek aan deze toertocht is dat niet alleen deelname op de racefiets mag. Ook de mountainbike of stadsfiets mag uit de stal worden gehaald. Er zijn bijvoorbeeld speciale familietochten uitgezet door het fraaie Limburgse Heuvelland! De afstanden variëren, naar keuze, van 35 km, 100 km, 125 km, 150 km, 200 km tot 252 km. En natuurlijk passeert deze tocht ook dit jaar weer onze Buitenplaats de Mechelerhof. Het Parkstad Limburg Theater Heerlen is in 2024 wederom het decor van de start- en de finish locatie. Wij wensen u alvast veel fietsplezier tijdens het fietsevenement Limburgs mooiste!

Boek uw accommodatie voor de Limburgs Mooiste

  • Bezoek op 24 & 25 mei 2024 Limburgs Mooiste
  • Wij hopen ook dat u in 2024 kunt genieten van deze prachtige tocht door het Limburgse Heuvelland
  • Geniet als wielrenliefhebber van de vele beklimmingen in het parcours
  • Limburgs Mooiste passeert de Mechelerhof
  • Limburgs Mooiste, ook op de MTB of de normale fiets
  • Buitenplaats de Mechelerhof is een officieel aanbevolen accommodatie voor Limburgs Mooiste!
  • Wij maken deel uit van het Netwerk van ANWB Fietsservicepunt