Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

IRONMAN

Het hele weekend, van 5 en 6 augustus 2023, staat in het teken van de IRONMAN. Dit jaar vindt de IRONMAN en de IRONMAN 70.3 plaats in Maastricht! Dit wereldwijd bekende duursportevenement laat u kennis maken met de triatlonsport. Er zijn een aantal onderdelen die plaatsvinden, zoals:

IRONMAN Maastricht - Limburg
Er wordt een parcours afgelegd van 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en als laatste afsluiten met 42,2 kilometer hardlopen door en rondom Maastricht.

IRONMAN 70.3 Maastricht - Limburg
De helft van de echte IRONMAN. De atleten leggen een parcours af van 1900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en eindigen met 21,1 kilometer hardlopen door de binnenstad van Maastricht.

Maastricht Sport IRONKIDS
Ben je tussen de 6 en 14 jaar oud en wil je kennis maken met de triatlonsport? Dan is dit evenement perfect voor jou! Er komen zelfs kinderen uit andere landen die ook mee doen met het zwemmen, fietsen en hardlopen.

Boek nu uw accommodatie voor de IRONMAN in Maastricht!

Zoekt u een overnachting voor de IRONMAN in Maastricht? Of bent u er om de atleten aan te moedigen? Dan bent u bij Buitenplaats De Mechelerhof aan het juiste adres. Op ongeveer een half uurtje rijden bent u al in Maastricht.

  • Bezoek op 5 & 6 augustus 2023 IRONMAN Maastricht-Limburg
  • Wij hopen ook dat u in 2023 kunt genieten van dit wereldse triatlon evenement
  • Geniet als triatlonliefhebber van de prachtige omgeving in het heuvelland
  • Overnachten in de buurt van de IRONMAN Maastricht-Limburg

Meer weten over de IRONMAN