Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Gravel Series Limburg

Liberation rides


In 2018 werd gestart met de eerste editie van de Gravel Series Limburg. Dit grootste offroad wielerevenement is één van de grootste van Nederland en vindt plaats op zaterdag 7 september 2024 (Banholt). De tocht gaat over de vele gravel en onverharde wegen in Zuid-Limburg en de Limburgse grensstreek. Er wordt gereden op mountainbikes, cyclocrossfietsen en speciale gravelfietsen.

De data zijn onlosmakelijk verbonden met de bevrijding. Op 5 mei viert Nederland Bevrijdingsdag, op 10 mei staat iedereen stil bij de Duitse inval en in de tweede week van september werden grote delen van Zuid-Limburg bevrijd.

Tijdens de Gravel Series Limburg - Liberation rides wordt er op diverse manieren gedacht aan de bijzondere Limburgse historie. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende routes (20, 65, 125, 180 kilometer) die hun langs de historische plekken leiden, als monumenten en slagvelden.

Buitenplaats De Mechelerhof is gelegen op korte afstand van de twee locaties waar de Gravel Series Limburg plaatsvinden.

Boek nu uw accommodatie voor de Gravel Series Limburg!

  • Bezoek op 7 september 2024 Gravel Series Limburg
  • Wij hopen ook dat u in 2024 kunt genieten van deze prachtige graveltocht door het Limburgse Heuvelland en in de Limburgse grensstreek
  • Geniet als gravelliefhebber van de bijzondere ritten over de mooie verharde en onverharde gravel paden
  • Gravel Series Limburg passeert vele plaatsen met een uniek verhaal zoals de Amerikaanse begraafplaats in Margraten en Mesch; het eerste Nederlandse dorpje
  • Buitenplaats de Mechelerhof is een aanbevolen accommodatie voor Gravel Series Limburg!