Zoek & boek direct uw vakantie

Fiets & wandelparadijs Zuid-Limburg

In de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof zijn er tal van mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes door pittoreske dorpjes, de groene natuur of over glooiende heuvels. Vanaf De Mechelerhof wandelt u zo tussen de heuvels, struint u door de bossen of langs de rivier de Geul. Plan uw ideale dagje uit!

Ontdek de diverse fiets- en wandelmogelijkheden nabij De Mechelerhof

Alles over wandelen

Alles over wandelen

Om te wandelen bent u in de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof en in Zuid-Limburg helemaal op de juiste plaats. Stippel uw planning vast uit met onze tips over wandelroutes.

Alles over fietsen

Alles over fietsen

Het glooiende Geuldal is de droom van elke fietser. Heuvels, dalen, weilanden, bossen, idyllische dorpjes en gezellige terrasjes; de afwisselende omgeving zorgt voor eindeloos fietsplezier.
Racefietsen

Racefietsen

Buitenplaats de Mechelerhof is ook erg geliefd bij alle wielrenners. Het prachtige heuvellandschap heeft alles te bieden voor een uitdagende tocht, zowel voor beginners als professionals.
Mountainbiken

Mountainbiken

Er is maar liefst 250 km aaneengesloten bike-plezier in Zuid-Limburg voor de beginnende en gevorderde mountainbiker. Wij geven u tips voor mountainbikeroutes in Zuid-Limburg.

Mechelen Family Ride

Mechelen Family Ride

Laagdrempelige mountainbikeroute is ideaal om het mountainbiken eens uit te proberen. Een geschikte route door Zuid-Limburg voor de jeugd of om met het hele gezin te rijden.

Gravelbike

Gravelbike

Gravel biking of gravel ride in Zuid-Limburg. Er zijn diverse routes met fantastische karresporen, heerlijke paden door de heuvels en dus het nodige klimwerk om van te smullen.

Fietsfaciliteiten

Fietsfaciliteiten

Op ons vakantiepark vindt u diverse fietsfaciliteiten zoals een afsluitbare fietsenstalling, privé fietskluizen, een wasserette en kunt u speciaal fietsgereedschap gebruiken.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Voor de fietsliefhebber hebben wij nieuwe fietsen in de verhuur. U kunt bij ons een E-bike, een mountainbike of een unisex fiets met 7 versnellingen huren, maar ook een E-bakfiets.

Evenementen

Evenementen

Er worden jaarlijks tal van sportieve evenementen georganiseerd. Voor een overnachting bent u van harte welkom op Buitenplaats de Mechelerhof in Zuid-Limburg.