Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Tennisbanen

Als u tijdens uw vakantie een balletje wilt slaan op de tennisbaan dan kunt u gebruik maken van de tennisbanen van LTC Mechelen. Deze zijn gelegen op het terrein van Buitenplaats De Mechelerhof, waardoor het geen moeite kost om lekker een potje tennis te spelen. Een van de gravelbanen (neem dus goeie sportschoenen mee) staat ter beschikking voor gasten van De Mechelerhof. De banen zijn geopend van begin april tot medio oktober.

Oefenbaan voor de beginnende tennisser

Ook als beginnende tennisser kunt u op Buitenplaats De Mechelerhof een balletje slaan. Er is namelijk een oefenbaan aanwezig. Op dit hardcourt veld kunt u al uw technieken trainen om zo te oefenen voor de echte baan!

Vakantiepark met tennisbaan

De Mechelerhof is het ideale vakantiepark in Limburg voor liefhebbers van tennis en ontspanning. Ons park biedt uitstekende tennisfaciliteiten, waaronder goed onderhouden tennisbanen, waar u kunt genieten van een spannend potje tennis. Of u nu met vrienden of familie speelt, onze tennisbaan zorgt voor uren plezier en activiteit. Na een enerverende wedstrijd kunt u ontspannen in onze comfortabele accommodaties, omgeven door de prachtige natuur van Zuid-Limburg. Op de Mechelerhof combineert u sport, plezier en ontspanning tot een perfecte vakantie-ervaring.