Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Voor gasten van Buitenplaats de Mechelerhof bieden wij kortingskaartjes aan voor Subtropisch Zwembad Mosaqua in Gulpen. De kaartjes kunt u met korting bij de receptie kopen.  Dat betekent dat u extra voordelig een duik kan nemen in dit mooie zwembad. Heerlijk tijdens uw vakantie op ons vakantieadresje nabij Gulpen. Heeft u nog vragen, bel dan even met de receptie of kom langs.

Ontdek de Wildwaterbaan

Het zwembad beschikt over een heuze wildwaterbaan, voor net dat beetje extra waterplezier. De baan is 92 meter lang, dus u bent een ruime tijd onder zeil! Daarnaast is er ook een familieglijbaan, waar u met het hele gezin vanaf kunt roetsjen en een golfslagbad. Kortom, u kunt hier optimaal genieten van het water.

Niet alleen zwemmen

In Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua kunt u niet alleen zwemmen. U kunt er namelijk ook genieten van Wellness en speelvoorzieningen. Zo zijn er whirlpools, stoomcabines en zelfs infraroodsauna's. En de kids kunnen lekker spelen op het piratenschip (met ECHTE vissen) en genieten van een heerlijk hapje of drankje op een van de horecaterrassen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende peuterbaden, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen zwemmen. 

Openingstijden Mosaqua voor recreatief zwemmen*
  • Maandag van 10:00-21:30u
  • Dinsdag van 10:00-21:30u
  • Woensdag van 10:00-21:30u
  • Donderdag van 10:00-21:30u
  • Vrijdag van 10:00-21:00u
  • Zaterdag en zondag van 10:00-18:00u

* tijden kunnen afwijken in verschillende seizoenen.

Meer informatie