Menu
nl

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Gratis of met korting zwemmen

U hoort het goed. Kinderen tot 12 jaar die op Buitenplaats De Mechelerhof verblijven mogen gratis gebruik maken van het zwembad. En volwassenen krijgen korting op hun entree voor het zwembad. Dat betekent dat u extra voordelig een duik kan nemen in dit mooie zwembad. Heerlijk tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg!

Ontdek de Wildwaterbaan

Het zwembad beschikt over een heuze wildwaterbaan, voor net dat beetje extra waterplezier. De baan is 92 meter lang, dus u bent een ruime tijd onder zeil! Daarnaast is er ook een familieglijbaan, waar u met het hele gezin vanaf kunt roetsjen en een golfslagbad. Kortom, u kunt hier optimaal genieten van het water.

Niet alleen zwemmen

In Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua kunt u niet alleen zwemmen. U kunt er namelijk ook genieten van Wellness en speelvoorzieningen. Zo zijn er whirlpools, stoomcabines en zelfs infraroodsauna's. En de kids kunnen lekker spelen op het piratenschip (met ECHTE vissen) en genieten van een heerlijk hapje of drankje op een van de horecaterrassen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende peuterbaden, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen zwemmen. 

Klik hier voor meer informatie

Faciliteiten overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.