Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Voor gasten van Buitenplaats de Mechelerhof bieden wij kortingskaartjes aan voor Subtropisch Zwembad Mosaqua in Gulpen. De kaartjes kunt u met korting bij de receptie kopen. Voor iedereen vanaf 2 jaar kost het ticket €7,75 per persoon (reguliere tarief € 9,95). Dat betekent dat u extra voordelig een duik kan nemen in dit mooie zwembad. Heerlijk tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg! Heeft u nog vragen, bel dan even met de receptie of kom langs.

Ontdek de Wildwaterbaan

Het zwembad beschikt over een heuze wildwaterbaan, voor net dat beetje extra waterplezier. De baan is 92 meter lang, dus u bent een ruime tijd onder zeil! Daarnaast is er ook een familieglijbaan, waar u met het hele gezin vanaf kunt roetsjen en een golfslagbad. Kortom, u kunt hier optimaal genieten van het water.

Niet alleen zwemmen

In Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua kunt u niet alleen zwemmen. U kunt er namelijk ook genieten van Wellness en speelvoorzieningen. Zo zijn er whirlpools, stoomcabines en zelfs infraroodsauna's. En de kids kunnen lekker spelen op het piratenschip (met ECHTE vissen) en genieten van een heerlijk hapje of drankje op een van de horecaterrassen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende peuterbaden, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen zwemmen. 

Openingstijden Mosaqua voor recreatief zwemmen (vanaf 5 september 2022)
  • Maandag van 19:00-21:30u
  • Dinsdag van 19:00-21:30u
  • Woensdag van 12:00-21:30u
  • Donderdag gesloten
  • Vrijdag van 10:00-21:00u
  • Zaterdag en zondag van 10:00-18:00u

Meer informatie