Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Sporten en spelen

Voor onze jongste gasten hebben we op ons kindvriendelijke vakantiepark een scala aan faciliteiten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat zij een onvergetelijke tijd beleven. Van avontuurlijke speeltoestellen tot leuke activiteiten, er is altijd iets te doen voor kinderen op Buitenplaats de Mechelerhof.

Kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Limburg

Er zijn diverse speeltoestellen zoals een schommel, wip, zandbak met waterspeelplaats en glijbaan. Ook is er een tafeltennistafel die erg populair is bij de oudere kinderen. De grote speelweide is een heerlijke plek voor een potje voetbal of badminton. Ons kleinschalige, autoluwe vakantiepark in Zuid-Limburg is een heerlijke plek voor kinderen en u kunt ondertussen van het mooie uitzicht genieten.

Sport- en spelmaterialen te leen

We hebben ook diverse sport- en spelmaterialen te leen op ons park. Zo kunt u onder andere het volgende gratis bij de receptie lenen.

  • Tennisrackets en tennisballen
  • Tafeltennisbatje en balletjes
  • Badmintonrackets en shuttles
  • Volleybal
  • Voetbal

Kortom, op Buitenplaats de Mechelerhof staat sport en spel centraal, waardoor zowel jong als oud zich geen moment hoeft te vervelen. Of het nu gaat om een actief potje tennis, een gezellige volleybalwedstrijd of een ontspannen tafeltennismatch, er is voor ieder wat wils. Kom en beleef samen met uw kinderen een onvergetelijke vakantie vol plezier en avontuur!