Maak uw keuze

Kerstvakantie

Geniet van een onvergetelijke Kerstvakantie in Mechelen (NL)

Buitenplaats de Mechelerhof heeft alles in huis voor een geweldige Kerstvakantie. Dit kleinschalige vakantiepark bestaat uit 78 vakantiewoningen ondergebracht in drie oude hoeven in de traditionele Limburgse vakwerkstijl. Dat noemen we ‘sfeervol overnachten op z’n Limburgs’. Verblijf op Buitenplaats de Mechelerhof en u beleeft gegarandeerd een onvergetelijke Kerst. 

Kerst op de Mechelerhof

Bent u een echte liefhebber van kerstmarkten en de kerstsfeer? Dan is Buitenplaats De Mechelerhof in Zuid-Limburg de gezelligste uitvalsbasis voor een bezoek aan de kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland. Ga bijvoorbeeld op zaterdag naar de beroemde kerstmarkten in de grotten van Valkenburg en op zondag naar de kerstmarkt in Maastricht, Aken, Keulen, Monschau of Luik. Alles op slechts enkele kilometers van ons park verwijderd. Graag nodigen we u uit voor de Kerst met de hele familie, uw eigen gezin of samen!

Gratis toegang tot subtropisch zwembad Mosaqua

Als gast van Buitenplaats de Mechelerhof kunt u met het hele gezin eenmalig gratis zwemmen in subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen. Ook in de Kerstvakantie! In dit mooie zwembad kunnen de kinderen zich uren vermaken in onder meer een wildwaterbaan, een familieglijbaan en een golfslagbad. En ondertussen komt u helemaal tot rust op één van de gezellige horecaterrasjes bij het bad.

Waarom Buitenplaats de Mechelerhof?

  • Winterse Kerstsfeer in en rondom Mechelen
  • Sprookjesachtige kerstverlichting op ons gehele vakantiepark
  • Gratis toegang Mosaqua
  • Centraal gelegen tussen de Kerstmarken van Valkenburg en Maastricht
  • Ook net over de grens in Hasselt, Luik, Aken (7 km) of Dusseldorf proeft u de kerstsfeer!

Bekijk het aanbod >>>