Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Golfen

Wilt u tijdens uw verblijf ook een balletje slaan op de golfbaan? Geen probleem want in Zuid-Limburg vindt u een aantal prachtige golfbanen. Beide liggen op ongeveer een kwartier rijden van ons vakantiepark.

Golf & Country Club Hoenshuis

Op slechts enkele minuten van Maastricht, aan de rand van het Limburgse Heuvelland te Voerendaal, biedt Golf & Country Club Hoenshuis een van de mooiste golfbanen van Zuid-Nederland.

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken, goed beschermde greens èn de baanlengte - 6.304m van de back tees - zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen veelal om ‘course management’, getuige ook de Slope en Course Ratings van de baan. En op de tee van de geroemde én gevreesde ‘18e van Hoenshuis’ blijkt uit welk hout men echt is gesneden!

Een eeuwenoude Limburgse carré-hoeve herbergt het stijlvolle Clubhouse.

Meer informatie

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem staat bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. Wittem is een golfbaan met een unieke ligging. De baan – de hoogste van Nederland en GEO-Gecertificeerd – ligt te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. De eerste 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl de tweede 9 zich uitstrekken over het glooiende landschap en prachtige vergezichten bieden.

Meer informatie

Lees hier alle golftips van Visit Zuid-Limburg