Zoek & boek direct uw vakantie

Ontdek onze faciliteiten

Ons vakantiepark in Zuid-Limburg beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten om uw verblijf in Mechelen extra aangenaam te maken.

Receptie

Receptie

Op onze receptie kunt u terecht voor al uw vragen over uw verblijf en onze faciliteiten. We geven u ook met plezier diverse tips over de omgeving, fietsen en wandelen.
Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Met korting zwemmen

Gasten van Buitenplaats de Mechelerhof mogen met korting genieten van een lekker dagje binnen en/ of buiten zwemmen in Mosaqua.
Tennisbanen

Tennisbanen

Gasten kunnen gratis gebruik maken van de tennisbanen van tennisvereniging LTC Mechelen, die op ons terrein zijn gelegen.
Sporten en spelen

Sporten en spelen

De kinderen worden zeker niet vergeten op onze Buitenplaats en zullen zich heerlijk vermaken in de speelweide met zandbak en speeltoestellen.
Golfen

Golfen

Wilt u tijdens uw verblijf ook een balletje slaan op de golfbaan? Geen probleem want in Zuid-Limburg vindt u een aantal prachtige golfbanen.
Wasserette

Wasserette

Ook wassen en drogen kan op Buitenplaats de Mechelerhof. Zeker handig na een intensief tochtje fietsen of wandelen.
Internet

Internet

In alle vakantiewoningen op onze Buitenplaats de Mechelerhof kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.
Ontbijt

Ontbijt

Uw vakantiedag goed beginnen? Bestel verse broodjes of een uitgebreide ontbijtbox met croissants, yoghurt, vers fruit en nog meer lekkers.
Laadpalen

Laadpalen

Op het park zijn 2 laadpalen beschikbaar voor uw hybride of elektrische auto. U vindt de laadpalen op het parkeerterrein bij de ingang.