Zoek & boek direct uw vakantie

Wat is er te doen op ons vakantiepark in Mechelen?

Ons vakantiepark in Zuid-Limburg beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten om uw verblijf in Mechelen extra aangenaam te maken.

Ontdek alle faciliteiten van de Mechelerhof

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsen in Zuid-Limburg, dat hoort er gewoon bij! U kunt bij ons een unisex fiets, mountainbike, elektrische fiets of elektrische bakfiets huren voor een mooie fietstocht.
Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Gasten van Buitenplaats de Mechelerhof mogen met korting genieten van een lekker dagje binnen en/ of buiten zwemmen in Mosaqua.

Tennisbanen

Tennisbanen

Gasten kunnen gratis gebruik maken van de tennisbanen van tennisvereniging LTC Mechelen, die op ons terrein zijn gelegen.

Fietsfaciliteiten

Fietsfaciliteiten

Er is onder andere een fietsreinigingsstation om uw fiets schoon te maken en er zijn fietskluizen en stallingen om uw fiets veilig op te bergen.
Sporten en spelen

Sporten en spelen

De kinderen worden zeker niet vergeten op onze Buitenplaats en zullen zich heerlijk vermaken in de speelweide met zandbak en speeltoestellen.

Ontbijt

Ontbijt

Uw vakantiedag goed beginnen? Bestel verse broodjes of een uitgebreide ontbijtbox met croissants, yoghurt, vers fruit en nog meer lekkers.

Laadpalen

Laadpalen

Op het park zijn 4 laadpalen beschikbaar voor uw hybride of elektrische auto. U vindt 2 laadpalen op het parkeerterrein bij de ingang en 2 bij de receptie.

Receptie

Receptie

Kom langs voor al uw vragen over uw verblijf en onze faciliteiten. We geven u ook met plezier diverse tips over de omgeving, fietsen en wandelen.

Wasserette

Wasserette

Ook wassen en drogen kan op Buitenplaats de Mechelerhof. Zeker handig na een intensief tochtje fietsen of wandelen.

Internet

Internet

In alle vakantiewoningen op onze Buitenplaats de Mechelerhof kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.
Golfen

Golfen

Wilt u tijdens uw verblijf ook een balletje slaan op de golfbaan? Geen probleem want in Zuid-Limburg vindt u een aantal prachtige golfbanen.