Menu
nl

Uw vakantie op De Mechelerhof en het coronavirus

Op De Mechelerhof houdt het coronavirus ons natuurlijk ook bezig! Wat gunnen we iedereen een ontspannen verblijf in  de heuvels van Zuid-Limburg in deze onrustige tijden. Maar mag en willen we dat nog wel met de maatregelen die er nu liggen?  Allemaal vragen die iedereen bezig houdt.

Op ons park hebben we alle rust en ruimte en wij zijn geopend voor degene die er in deze lastige periode toch even tussenuit wil! De Mechelerhof is een kleinschalig vakantiepark en wij hebben geen openbare faciliteiten. U kunt blijven genieten van het Limburgse Heuvelland en er te voet en op de fiets op uitgaan. Natuurlijk nemen wij wel extra maatregelen wat betreft hygiene zodat u zonder zorgen kunt genieten van een ontspannen verblijf.

Lees hier de maatregelen die we op het park nemen

We houden ons daarbij aan de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en houden de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwkeurig in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan hierbij voorop!

Heeft u tot en met 28 april al een verblijf geboekt op De Mechelerhof dan kunt u dus gewoon komen. Wilt u toch liever op een ander moment vakantie komen vieren dan kunt u uw vakantie omboeken.

Zie veelgestelde vragen en de tijdelijke omboekingsvoorwaarden

Dit is wat we u kunnen en willen bieden:

  1. We zijn een kleinschalig park zonder openbare faciliteiten
  2. Voorlopig hanteren wij een beperktere capaciteit op het park zodat het niet te druk wordt. Zo kan er voldoende afstand van elkaar gehouden worden en kunt u veilig op uw terras zitten.
  3. De grote gemeenschappelijke tuin rondom de woningen biedt volop ruimte om met het eigen gezin te genieten van het buiten zijn zonder dat u dicht bij anderen komt
  4. Gratis goede wifi
  5. Inchecken verloopt met een sleutel uit een kluisje zodat u niet de receptie binnen hoeft te komen. Onze receptie kunt u telefonisch bereiken voor al uw vragen
  6. Onze broodjes service, voor verse broodjes bij het ontbijt, blijft doorgaan
  7. Restaurants in de omgeving zijn gesloten maar de meeste bezorgen wel bij ons op het park
  8. In uw woning leggen wij een pakket met wandel- en fietsroutes klaar zodat u een frisse neus kunt halen

Fietsen en wandelen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.