Menu
nl

Uw vakantie op De Mechelerhof en het coronavirus

Update 21/09/2020 - 10:00 uur

Op De Mechelerhof houden we ons net als iedereen aan de maatregelen zoals die door de Rijksoverheid zijn vastgesteld zodat u ontspannen van een vakantie op onze Buitenplaats kunt genieten.

Op ons park hebben we alle rust en ruimte! De Mechelerhof is een kleinschalig vakantiepark en wij hebben geen openbare faciliteiten. U kunt blijven genieten van het Limburgse Heuvelland en er te voet en op de fiets op uitgaan. We hebben extra maatregelen genomen wat betreft hygiëne zodat u zonder zorgen kunt genieten van een verblijf in een van onze vakantiewoningen. Wij willen u vragen om de maatregelen goed door te lezen wanneer u naar ons park komt.

Lees hier de maatregelen die we op het park nemen

Dit is wat we u kunnen en willen bieden:

  1. We zijn een kleinschalig vakantiepark zonder openbare faciliteiten
  2. De grote gemeenschappelijke tuin rondom de woningen biedt volop ruimte om met het eigen gezin te genieten van het buiten zijn zonder dat u dicht bij anderen komt
  3. Gratis goede wifi
  4. Inchecken kan met een sleutel uit een kluisje zodat u niet de receptie binnen hoeft te komen. Onze receptie kunt u telefonisch bereiken voor al uw vragen.
  5. De vakantiewoningen worden met extra zorg schoongemaakt waarbij contactoppervlakten zoals lichtschakelaars, deurklinken etc. worden gedesinfecteerd en het bedlinnen wordt ingeseald in plastic klaargelegd in de woning. 

  6. Onze broodjesservice, voor verse broodjes bij het ontbijt, blijft doorgaan

Fietsen en wandelen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.