Menu
nl

Uw vakantie op De Mechelerhof en het coronavirus

Update 15/09/2021 - 10:00 uur

Op ons park hebben we alle rust en ruimte! De Mechelerhof is een kleinschalig vakantiepark en wij hebben geen openbare faciliteiten. U kunt genieten van het Limburgse Heuvelland en er te voet en op de fiets op uitgaan. We hebben extra maatregelen genomen wat betreft hygiëne zodat u zonder zorgen kunt genieten van een verblijf in een van onze vakantiewoningen. Wij willen u vragen om de maatregelen goed door te lezen wanneer u naar ons park komt.

Verder houden we ons net als iedereen aan de maatregelen zoals die door de Rijksoverheid zijn vastgesteld.

Vakantie op De Mechelerhof

  1. We zijn een kleinschalig vakantiepark zonder openbare faciliteiten
  2. De grote gemeenschappelijke tuin rondom de woningen biedt volop ruimte om met het eigen gezin te genieten van het buiten zijn zonder dat u dicht bij anderen hoeft te komen
  3. Gratis goede wifi
  4. Inchecken kan met een sleutel uit een kluisje zodat u niet de receptie binnen hoeft te komen. Wilt u hier gebruik van maken geeft u dit dan vooraf door aan de receptie. Onze receptie kunt u telefonisch bereiken voor al uw vragen.
  5. Broodjesservice, bestellingen voor verse broodjes bij het ontbijt of het bestellen van een ontbijtbox kunt u doen bij de receptie of via de App
  6. Heeft u even geen zin om te koken of kunt/wilt u vanwege het coronatoegangsbewijs niet uit eten? Bij de receptie hebben wij een lijst voor u met restaurants in de omgeving die ook eten laten bezorgen.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.