Zoek & boek direct uw vakantie

Onze praktische app

Komt u bij ons op vakantie of blijft u graag op de hoogte van alle informatie over ons park? Dan is onze App leuk om te downloaden.

Mechelerhof vakantie app

Download hem hieronder:

IN DE PLAY STORE

IN DE APP STORE

In de app vindt u alle belangrijke informatie die u nodig hebt voor uw verblijf. Zo kunt u de openingstijden van onze faciliteiten bekijken en komt u meer te weten over de verschillende activiteiten op ons park. Wilt u bijvoorbeeld verse broodjes voor het ontbijt bestellen of een uitgebreide ontbijtbox? Dat kan met een paar klikken via de app.

Onze app biedt ook veel leuke tips en activiteiten in de omgeving. Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes, bezoek lokale attracties of kom meer te weten over de beste restaurants en winkels in de buurt. Onze app is uw persoonlijke reisgids die u helpt om het meeste uit uw verblijf bij ons te halen.

De app van Buitenplaats De Mechelerhof

De app is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. U kunt hem gemakkelijk downloaden op uw smartphone of tablet. Of u nu Android of iOS gebruikt, onze app is beschikbaar voor beide besturingssystemen. Download de app vandaag nog en ontdek alle voordelen en functies die hij te bieden heeft.

Klik op een van de twee links hiernaast om de app te downloaden en bereid u voor op een onvergetelijk verblijf bij ons. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!