Menu
nl

Voorjaarskorting Zuid-Limburg

Wilt u er even tussenuit? Een andere omgeving, de natuur in, fietsen en wandelen, uw hoofd helemaal leeg maken? Kies dan voor een verblijf in het Zuid-Limburgse heuvellandschap! Vanuit uw vakantiewoning loopt u zo het heuvelland in voor een mooie wandeling of kunt u één van de fietsroutes volgen. 

Tot 26 maart krijgt u in de weekenden 10% korting op uw verblijf! 

U boekt nu al 3 nachten vanaf € 232,- voor 2 personen.

Buitenplaats de Mechelerhof verwelkomt u graag op het mooiste plekje in Zuid-Limburg. Grijp uw kans en geniet van de natuur die heel langzaam weer uit zijn winterslaap komt! Maak een prachtige wandeling of fietstocht en neem even een pauze voor een hapje of drankje to go bij één van de horecagelegenheden onderweg. En misschien heeft u al mazzel en geniet u van het eerste voorjaarszonnetje op het terras van uw comfortabele vakantiewoning. 

Boek uw verblijf en verheug u alvast op een verblijf in het Limburgse Heuvelland! Of gaat uw wintersportvakantie niet door? Ook voor de voorjaarsvakantie kunt u nog profiteren van lastminute kortingen!

Boek direct uw lastminute

Tips voor uw voorjaarsverblijf in ons heuvelland

  1. Op vakantie met het hele gezin? Op ons park heb je de ruimte! Voetballen, schommelen, tennissen... wees lekker actief.
  2. Breng een bezoek aan het Drielandenpunt Vaals
  3. Wandel door het mooiste wandelgebied van Nederland
  4. Ontdek de omgeving per fiets! Check hier de mooiste fietsroutes.
  5. Maastricht op slechts 20 km  en Valkenburg op maar 13 km afstand van het park, 
Wandelen in Limburg

Onze luxe vakantiewoningen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.