Zoek & boek direct uw vakantie

De beste lastminutes en aanbiedingen

Bij Buitenplaats de Mechelerhof hebben we regelmatig last minute aanbiedingen en leuke kortingen.

Lastminutekorting in april 2024

Wilt u er even tussenuit? Een andere omgeving, de natuur in, fietsen en wandelen, uw hoofd helemaal leeg maken? Kies dan voor een verblijf in het Zuid-Limburg heuvellandschap. Wanneer u nu een weekendverblijf in april boekt, ontvangt u een mooie lastminutekorting.

Tot 10% voordeel

Tot 20% voordeel in de zomervakantie

Geniet van een ontspannend verblijf op De Mechelerhof en profiteer van onze speciale aanbieding! Boek nu uw verblijf in de periode van 5 juli tot 19 juli 2024 en ontvang tot wel 20% korting op geselecteerde accommodaties. Trakteer uzelf en uw dierbaren op een welverdiend lang weekend of gezellige midweek te midden van het prachtige Zuid-Limburgse landschap, waar u kunt ontspannen, tot rust kunt komen en nieuwe avonturen kunt beleven.

Boek uw zomervakantie met korting

Herfstvakantie 2023 10 21 1

Buitenplaats de Mechelerhof heet u van harte welkom op het mooiste plekje van Zuid-Limburg. Grijp uw kans en geniet van een heerlijke vakantie in Nederland. Of laten we zeggen 'een vakantie in het buitenland' zoals Zuid-Limburg ook wel wordt genoemd. Het is in ieder geval een heerlijke regio voor een vakantie met het hele gezin.

Op onze Buitenplaats geniet u van de rust en de ruimte. Er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen zoals een voetbalveldje, een speeltuin met schommels en een wip, een tafeltennistafel en een zandbak. Zij zullen zich prima vermaken met hun nieuwe vakantievriendjes terwijl u vanaf uw terras kunt toekijken. Goed om te weten is dat De Mechelerhof een autovrij vakantiepark is. De kinderen kunnen dus in alle vrijheid spelen.

Bij een vakantie in Zuid-Limburg met het hele gezin horen leuke uitjes in de omgeving. Wij geven u een aantal tips:

  • Zwemmen bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. Kaartjes met korting zijn verkrijgbaar bij de receptie van ons park.
  • Een dagje dierentuin bij GaiaZOO in Kerkrade. Kaartjes met korting ook verkrijgbaar bij onze receptie.
  • Een uitstapje naar het Sprookjesbos in Valkenburg, een klein themapark.

U geniet gegarandeerd van het prachtige uitzicht op het heuvellandschap. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo de heuvels in voor een mooie wandeling of u volgt een van de fietsroutes.

Tips voor uw lastminutevakantie in Zuid-Limburg

  • Op vakantie met het hele gezin? Op ons park heeft u de ruimte! Voetballen, schommelen, tennissen... wees lekker actief.
  • Breng een bezoek aan het Drielandenpunt Vaals.
  • Bezoek een attractiepark, dierentuin of speeltuin met de kids. Lees hier onze tips.
  • Wandel door het mooiste wandelgebied van Nederland.
  • Loop één van de mooie camini's in Zuid-Limburg; een hele korte pelgrimsroute.
  • Ontdek de omgeving per fiets! Check hier de mooiste fietsroutes.
  • Maastricht op slechts 20 km en Valkenburg op maar 13 km afstand van het park.