Zoek & boek direct uw vakantie

De beste lastminutes

Op Buitenplaats de Mechelerhof hebben we op dit moment diverse lastminute aanbiedingen en mooie kortingen lopen.

Lastminutevoordeel zomervakantie 2022

Tussen 1 juli en 2 september 2022 ontvangt u tot 30% korting op uw verblijf. De kortingen gelden op verschillende vakantiewoningen in verschillende periodes.

Boek uw zomervakantie met korting

Buitenplaats de Mechelerhof verwelkomt u graag op het mooiste plekje in Zuid-Limburg. Grijp uw kans en geniet van een heerlijke zomervakantie in eigen land. Of laten we toch 'een vakantie in het buitenland' zeggen zoals Zuid-Limburg ook wel genoemd wordt. Het in ieder een geval een schitterende regio voor een vakantie met het hele gezin. 

Op onze Buitenplaats geniet u van de rust en ruimte. Er zijn voldoende speelfaciliteiten voor kinderen zoals een voetbalveld, speeltuin met o.a. een schommel en wip, een tafeltennistafel en een zandbak. Ze zullen zich prima vermaken met hun nieuwe vakantievriendjes terwijl vanaf uw terras kunt toekijken. Goed om te weten is dat De Mechelerhof een autoluw vakantiepark is. Zo kunnen de kinderen in alle vrijheid lekker spelen.

Een vakantie in Zuid-Limburg met het hele gezin met onder andere leuke uitjes in de omgeving. We geven u een aantal tips:

Het wordt gegarandeerd genieten van prachtige uitzichten op het heuvellandschap. Vanuit uw vakantiewoning loopt u zo het heuvelland in voor een mooie wandeling of kunt u één van de fietsroutes volgen. 

Boek direct uw lastminute

Tips voor uw lastminutevakantie in Zuid-Limburg

  • Op vakantie met het hele gezin? Op ons park heeft u de ruimte! Voetballen, schommelen, tennissen... wees lekker actief.
  • Breng een bezoek aan het Drielandenpunt Vaals.
  • Bezoek een attractiepark, dierentuin of speeltuin met de kids. Lees hier onze tips.
  • Wandel door het mooiste wandelgebied van Nederland.
  • Loop één van de mooie camini's in Zuid-Limburg; een hele korte pelgrimsroute.
  • Ontdek de omgeving per fiets! Check hier de mooiste fietsroutes.
  • Maastricht op slechts 20 km en Valkenburg op maar 13 km afstand van het park.
Ekf 20210722 0746