Maak uw keuze

Wandelen in Mechelen

Het najaar is een prachtig en vooral kleurrijk jaargetij voor een mooie wandeling door de bossen, het Zuid-Limburgse heuvellandschap of naar de karakteristieke Limburgse dorpjes. Wij hebben daarom speciaal voor u een wandelarrangement samengesteld, welke u geheel gratis bij kunt boeken!

Verblijf in de maanden september tot en met maart op Buitenplaats de Mechelerhof in een 2 tot 6 persoons comfortabel ingerichte vakantiewoning en geniet van de prachtige kleurrijke omgeving nabij ons park. Ontdek de omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof middels een fraaie wandeltocht variërend van 4 tot 15 kilometer. Daarnaast wandelt u binnen 10 minuten naar het karakteristieke dorpje Mechelen met vele leuke restaurants en cafés. De receptiemedewerkers geven u graag een persoonlijk advies op maat. In Mechelen is er voor iedere wandelaar de juiste wandelroute!

Inbegrepen bij het wandelarrangement:

  • Gratis wandelkaarten
  • Uitgebreid wandelroute advies op maat
  • Gratis beschikking over speciale wandel GPS

Bij het maken van uw boeking voegt u geheel gratis het wandelarrangement toe aan uw boeking. Dit doet u in de 1e stap bij het maken van de boeking bij het kiezen van de extra’s.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op Buitenplaats de Mechelerhof en wij wensen u alvast veel wandelplezier!

Bekijk het aanbod >>>