Maak uw keuze

Pinksteren 2018

Pinkstervakantie op Buitenplaats de Mechelerhof

Pinksteren is een heerlijke tijd om Buitenplaats de Mechelerhof te bezoeken. Onze tuinen staan vol bloemen en de Limburgse heuvels kleuren groen. Het hoge water in de rivier de Geul trekt zich langzaam terug in haar rivierbedding, zodat u fraai kunt wandelen op haar zanderige oevers. Het gebied rondom onze Buitenplaats is niet voor niets uitgeroepen tot het mooiste wandelgebied van Nederland!

De korte Pinkstervakantie, in wezen een lang weekend, valt dit jaar op zondag 21 en maandag 22 mei ofwel 50 dagen na Pasen. Velen herdenken de neerdaling van de Heilige Geest over de apostelen en daarmee het begin van de Christelijke kerk. Voor anderen is het een periode van bezinning, maar voor de meesten onder ons kondigt Pinksteren de naderende zomer aan.

Het is in ieder geval een periode waarin u kunt genieten van het `buitenland’ van Nederland, het fraaie Heuvelland. En wilt u even naar Belgie, dan is dat geen probleem. U kijkt vanuit onze Buitenplaats op het Belgische grondgebied en het Duitse Aken is slechts 7 kilometer ver.

Wij zien u dan ook graag verschijnen tijdens uw Pinkstervakantie op ons prachtig gelegen vakantiepark. Tot snel!