Maak uw keuze

Meivakantie aanbieding

Beleef een heerlijke meivakantie in het Limburgse heuvellandschap

Optimaal en ook nog eens voordelig genieten in de meivakantie. Dat kan met onze aantrekkelijke meivakantie aanbieding op vakantiepark Buitenplaats de Mechelerhof. Ideaal gelegen in het zuidelijkste puntje van Limburg en met een fantastisch uitzicht op de heuvelachtige omgeving waar het in de voorjaarsvakantie aangenaam vertoeven is. Wij hebben niet voor niets als slogan: Het mooiste plekje in Limburgs Heuvelland!

Met deze uitstekende aanbieding verblijft u in een vakantiewoning, waar het heerlijk relaxen is. Wij hebben dan ook de prijzen spectaculair voor u verlaagd.

Actief en ontspannen meivakantie in het voorjaar op Mechelerhof

Met deze aantrekkelijke meivakantie aanbieding op Mechelerhof heeft u talloze mogelijkheden voor een actieve én ontspannen voorjaarsvakantie. De prachtige natuur rondom onze buitenplaats wordt afgewisseld met aantrekkelijke dorpjes waar het Zuid-Limburgse leven in een rustig tempo voortkabbelt.

V  Het mooiste plekje in Limburgs Heuvelland

V  Rustige ligging bij de Geul en met zicht op het heuvelland

V  Mountainbikes, fietsen en e-bikes te huur

V  Heerlijke uitgezette wandelingen door de heuvels

V  Op loopafstand van de gezellige terrasjes van Mechelen

Wandelen en fietsen tijdens de meivakantie

Ook de omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof nodigt uit tot allerlei activiteiten. De fraaiste wandelpaden en fietspaden passeren ons vakantiepark.  U kunt elke dag iets nieuws ondernemen in deze fraaie omgeving. Zo kunt u een bezoek brengen aan een mijnmuseum of twee wellness centra in de directe omgeving, zowel in Nederland als in Duitsland. Of ga heerlijk flaneren in de eeuwenoude stad Maastricht. Anderen pakken een terrasje in het gezellige dorpje Mechelen. U kunt ook naar de wijngaard Martinus wandelen. U loopt slechts 400 meter door de heuvels, bestelt een glas Nederlandse wijn van topkwaliteit en geniet vanaf het terras van het zonnetje met uitzicht op de u omringende heuvels. Met onze meivakantie aanbieding, bent u er echt even uit en hoeft u zich geen minuut te vervelen!

Geniet van uw meivakantie op de Mechelerhof en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!