Maak uw keuze

Kerstmarkt Aachen Arrangement

Bezoek de gezellige Kerstmarkt in Aachen!

De kerst komt steeds dichterbij, dit betekent dat de gezellige kerstmarkten weer open gaan. Bent u ook zo’n liefhebber van de kerstsfeer en de kerstmarkten? Ga gezellig een dagje kerstshoppen in Aachen samen met uw partner, familie, vriendinnen en/of vrienden, nu voor maar €10,- per persoon!

Wij bezoeken op 24 november en 1, 8, 15 en 22 december 2018 de sfeervolle en leukste kerstmarkt in Aachen.

Op deze zaterdagen rijden wij in de ochtend vanaf Buitenplaats de Mechelerhof naar de gezellige en sfeervolle kerstmarkt in Aachen. Gedurende de dag kunt u lekker shoppen, slenteren door de knusse sprookjesachtige straatjes en de heerlijke kruidkoekjes en Glühwein proeven. Op zoek naar iets leuks om mee naar huis te nemen? Op de kerstmarkt kunt u traditionele Aachner printen kopen, erg lekker! Ook voor de kinderen is er genoeg vertier. Zij kunnen zelf kerstkaarten knutselen en met de kerstman op de foto. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar Buitenplaats de Mechelerhof, waar u heerlijk kunt bijkomen in uw knusse vakantiewoning.

Het ideale uitstapje om tijdens de donkere decembermaanden in de kerststemming te komen! U kunt dit arrangement bijboeken voor maar €10,- per persoon. Dit doet u bij de 1e stap bij het maken van de boeking bij het kiezen van de extra's. 

Bekijk het aanbod >>>