Menu
nl

Vakantiewoningen Zuid-Limburg

Op vakantie in het Zuid-Limburgse heuvelland!

Zoals wij dat altijd doen in Zuid-Limburg geven we u graag een gastvrij ontvangst op ons mooie plekje in het heuvelland van Zuid-Limburg. Wanneer u aankomt is gelijk duidelijk dat u in Zuid-Limburg  bent want de vakantiewoningen zijn allemaal in de stijl van typisch Limburgse hoeves en vakwerkbouw. Het prachtige uitzicht, de ruimte op het park, de ligging aan vele fiets- en wandelknooppunten in combinatie met de Limburgse bourgondische levensstijl maken De Mechelerhof tot een fantastisch vakantieadres!

Lees snel verder, ontdek wat u  allemaal kunt verwachten en plan alvast uw verblijf!

Ontdek ons park Ontdek Zuid-Limburg Ontdek de vakantiewoningen

Het fiets- en wandelparadijs van Zuid-Limburg

Ons prachtige heuvelland is de droom van elke fietser en wandelaar. De uitdagende heuvels, mooie bossen, idyllische dorpjes en heel veel gezellige terrasjes zorgen voor eindeloos veel fiets- en wandelplezier!

De recreatieve fietser, racefietser , gravel-biker en mountainbiker hebben ruime keuze aan prachtige, afwisselende routes in verschillende lengtes. De Mechelerhof is ook een officieel ANWB Fietsservicepunt, trial hub van MOZL en heeft vele fietsfaciliteiten dus alles is bij de hand. 

Vanuit de achtertuin van ons park wandelt u zo het heuvelland in en heeft u al snel een prachtig, weids uitzicht! Of u nu een fanantieke wandelaar bent of een echte natuurliefhebber, in ons heuvelland is iedereen op zijn plek.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Alles voor een heerlijke vakantie of relaxt weekend in gastvrij & bourgondisch Limburg